Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

Lotgenoten koffietafel

Waarom en wat is een lotgenoten koffietafel?
Binnen onze vereniging hebben we diverse lotgenotenactiviteiten waaronder regiobijeenkomsten, het jaarlijkse congres, beeldbellen en lotgenotenwandelingen. Naast deze activiteiten vinden we het belangrijk om in de regio kleinschalige en laagdrempelige bijeenkomsten te organiseren waar leden onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen, tips e.d. uit kunnen wisselen. Als lotgenoot begrijp je elkaar als geen ander. Tijdens de bijeenkomst zijn er twee vrijwilligers die het gesprek zullen leiden zodat er diverse onderwerpen aan bod komen. Als wijze van pilot vindt dus deze koffietafel plaats.

Graag nodigen wij je uit voor de eerste lotgenoten koffietafel op dinsdagmiddag 19 september in Regio Zuid.

De koffietafel is van 14.00-15.45 uur (met uitloop naar 16.00 uur)
Locatie: Damiaancentrum, Schijndelseweg 46, 5491 TB Sint-Oedenrode

Indeling van de middag:

14.00 uur: inloop

14.15 uur: we maken informeel kennis met elkaar 

14.30: eerste gespreksronde

15.00: pauze

15.15: tweede gespreksronde

15.45: einde (er kan nog tot uiterlijk 16.00 uur nagepraat worden)

Mocht je over een bepaald onderwerp willen praten laat het ons dan weten.

Je kunt je uiterlijk tot vrijdag 15 september opgeven door een mailtje te sturen naar [email protected] of [email protected]. Ook bij vragen kun je ons een mail sturen en op de dag zelf is Nicole bereikbaar op telnummer: 088-0157060

Chauffeurs of begeleiders kunnen tijdens de bijeenkomst bij mooi weer buiten in de tuin of anders in een andere ruimte wachten. 

Je kunt de auto op de parkeerplaats aan de achterkant van het Damiaancentrum parkeren. Dus eerst vanaf de Schijndelseweg door de poort het terrein oprijden, om het gebouw heen en dan parkeren. Wij wachten jullie daar bij de hoofdingang op. Er is een bushalte voor de deur.