Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

Ben jij afgewezen door een andere zorgverzekeraar?

Tv-programma Kassa gaat zaterdag 11 november aandacht besteden aan de nieuwe zorgpremies. Voor deze uitzending zoekt Kassa mensen die problemen hebben gehad bij het overstappen naar een andere zorgverzekeraar. De redactie van Kassa/BNNVARA vroeg of wij hun oproep hiervoor willen delen met ons netwerk. Omdat het onderwerp voor veel leden belangrijk is, doen we dat graag. Deel deze oproep met je achterban.

Oproep van Kassa/BNNVARA:
Alle zorgverzekeraars moeten uiterlijk op 12 november met de nieuwe zorgpremie voor 2024 komen. Een ding is zeker: de basispremie gaat flink omhoog, met naar schatting minimaal 10 tot 15 euro per maand. Voor veel mensen een reden om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Maar is dat wel mogelijk voor iedereen? Voor chronisch zieken en mensen die veel zorg nodig hebben, is er weinig keuze, want overstappen lukt vaak niet of is een te groot risico. 

Is overstappen niet gelukt? Laat het Kassa weten.

Heb jij veel zorg nodig, wilde je overstappen naar een andere zorgverzekeraar en ben je de afgelopen jaren afgewezen? Laat het Kassa weten. Stuur een mailtje naar [email protected]. Vertel daarin kort je verhaal, en vermeld ook je telefoonnummer en mailadres.