Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

Steun ons

Je kunt ons op diverse manieren steunen:

  • Lid of donateur worden
  • Advertentie plaatsen in ons kwartaalblad
  • Vrijwilligerwerk
  • Donatie aan het NVLE Fonds


Lid of donateur worden

Word lid (of donateurlid) en steun de NVLE bij het behalen van haar doelstellingen. Een lidmaatschap is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met lupus, APS, sclerodermie en MCTD. Dat kan zijn omdat je zelf de aandoening hebt, of bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) met een NVLE-aandoening kampt.

Met je donatie of contributie kunnen we het werk van de vereniging voortzetten en initiatieven en onderzoeken die in het belang zijn van onze leden steunen.

Leden ontvangen vier keer per jaar het kwartaalblad NVLE Magazine met nuttige informatie, nieuws, lotgenotenverhalen, columns en ontwikkelingen op medisch gebied. Ook hebben leden toegang tot het specifieke ledengedeelte op onze website.

Als lid kun je met al je ziektegerelateerde vragen bij ons terecht. Onze Medische Adviesraad telt negen specialisten uit verschillende academische ziekenhuizen, die ons helpen met het beantwoorden van je vragen. Ook hebben wij deskundigen in huis op het gebied van juridische, sociale en fiscale zaken.

Voor leden worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Zowel per regio als landelijk. Leden krijgen voor de congressen die de NVLE organiseert een persoonlijke uitnodiging en hebben voorrang op niet-leden.

De contributie bedraagt €25 per jaar. Leden in het buitenland betalen €28 per jaar in verband met de hogere portokosten. Wil je de vereniging extra steunen, dan kunnen partners of medegezinsleden partner-lid worden voor €6 per jaar.

Wist je dat een aantal zorgverzekeraars het lidmaatschap aan een patiëntenvereniging vergoeden?

Klik hier om lid te worden.


Advertentie kwartaalblad

Wij willen je graag attenderen op de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in ons kwartaalblad, NVLE Magazine. Het magazine wordt verspreid onder onze leden en belangstellenden en heeft een oplage van 2.700 exemplaren. Hiermee krijg je de mogelijkheid om je doelgroep in één keer te bereiken.

Bovendien steun je hiermee onze vereniging en maak je het mogelijk om onze leden via dit mooie blad te kunnen blijven informeren en op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van lupus, APS, sclerodermie en MCTD.

De kosten voor een advertentie bedragen per plaatsing:

  • Voor een kwart pagina €125
  • Voor een halve pagina €250
  • Voor een hele pagina €500

Bij het plaatsen van drie advertenties per jaar wordt de vierde gratis geplaatst! Voor vragen of plaatsing kun je contact opnemen met ons, via [email protected]. Of vul direct onderstaand aanmeldingsformulier in om advertentieruimte te reserveren.

Vrijwilligerswerk 

Spreekt zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke vereniging jou aan? Ben je op zoek naar interessant en nuttig werk? Wil je de mogelijkheid krijgen om samen te werken met lotgenoten in een gezellige informele sfeer?  
Dan is een vrijwilligersfunctie bij onze vereniging misschien wat voor jou!   

Kijk welke openstaande vacatures wij hebben. Binnen onze vereniging werken wij ook met een vrijwilligerspool. Als jij je wilt inzetten voor een korte periode of meehelpen bij een activiteit
dan benaderen wij teamleden van de vrijwilligerspool.                                                

Heb je vragen of wil je reageren? Wij lezen graag je reactie.   Stuur een mailtje naar de vrijwilligerscoördinatoren Daniëlle, Linda en Nicole ([email protected]