Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

De sectie Klinische immunologie & allergologie hervat haar werkzaamheden.

Ten gevolge van uitval van klinisch immunologen was er de afgelopen periode tijdelijk een verminderde capaciteit van de afdeling immunologie en allergologie. Vanaf 23 juli is de afdeling herstart en vinden weer poliklinische afspraken plaats met de klinisch immunologen. U wordt individueel geïnformeerd als er iets verandert in uw afspraak. Heeft u de komende periode een geplande afspraak? Als u niets van ons verneemt, gaat die afspraak gewoon door.

Is uw afspraak de afgelopen periode geannuleerd en/of wacht u op een afspraak met onze immunologen? Vanaf 23 juli gaan wij de planning van de polikliniek invullen. U ontvangt zo snel als mogelijk bericht over uw afspraak. U hoeft dus niet met de polikliniek te bellen.

Er is momenteel nog sprake van een tijdelijke intakestop voor nieuwe patiënten. Nieuwe verwijzingen worden doorgeleid naar specialisten van andere ziekenhuizen.

De afdeling Klinische Immunologie en Allergologie richt zich op onderzoek en behandeling van ziekten van het afweersysteem, te weten auto-immuunziekten, immuundeficiënties (afweerstoornissen), auto-inflammatie, immuungemedieerde orgaanpathologie en allergische ziektebeelden.  

MDO Immunologie

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een patiënt aan te melden voor het MDO Immunologie. U kunt zien welke stappen u dient te ondernemen.