Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

Aftrek zorgkosten

Op 29 februari was het webinar Belastingvoordeel vanwege een beperking of chronische ziekte.

Opname webinar

Was je er niet bij? Of wil je de informatie rustig terugkijken? Je kunt de opname van de webinar bekijken op YouTube: Webinar Meerkosten 2024. De webinar is ondertiteld en voorzien van hoofdstukken.

Presentatie en document met antwoorden op veelgestelde vragen

In de bijlage vind je de presentatie van Kees Dijkman. Ook vind je in de bijlage een pdf met antwoorden op veelgestelde vragen. Deze pdf is toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. Mocht je toch ontoegankelijkheid ervaren, neem dan contact op met Dini Zeggelaar ([email protected]).

Links naar de bijlagen:

Disclaimer

Deze informatie (in de presentatie, opname en het V&A-document) geeft de stand van zaken weer zoals die bekend is op de datum van publicatie. Het gaat om algemene informatie, die in jouw individuele situatie anders kan uitpakken. Je kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen. Lees ook de uitgebreide disclaimer op Meerkosten.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over belastingvoordelen vanwege een beperking of chronische ziekte? Kijk dan op www.meerkosten.nl. Hier vind je ook informatie over andere mogelijkheden voor inkomensondersteuning.

De website Meerkosten.nl is een initiatief van Ieder(in), de koepelorganisatie voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op www.iederin.nl vind je meer over onze organisatie. Je kunt ons ook volgen op sociale media (LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter/X). Zo blijf je altijd op de hoogte.

Veel succes met de belastingaangifte.