Nationale vereniging voor mensen met lupus, APS, sclerodermie en MCTD
Open menu

Lid worden

Word lid (of donateurlid) en steun de NVLE bij het behalen van haar doelstellingen. Een lidmaatschap is onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met lupus, APS, sclerodermie en MCTD.

Leden ontvangen vier keer per jaar het kwartaalblad NVLE Magazine met nuttige informatie, lotgenotenverhalen, nieuws, columns en ontwikkelingen op medisch gebied. 

Leden kunnen met alle vragen bij ons terecht. Onze Medische Adviesraad telt negen specialisten uit de verschillende academische ziekenhuizen. Ook hebben wij deskundigen in huis op het gebied van juridische, sociale en fiscale zaken.

Voor leden worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Zowel per regio als landelijk. Voor de congressen die de NVLE organiseert, krijgen leden een persoonlijke uitnodiging en hebben voorrang op niet-leden.

De contributie bedraagt €25 per jaar. Leden in het buitenland betalen €28 per jaar in verband met de hogere portokosten. Indien je de vereniging extra wilt steunen, dan kunnen partners of medegezinsleden partner-lid worden voor €6 per jaar. Wist je dat door een aantal ziektekostenverzekeringen bij patiënten het lidmaatschap vergoed wordt?

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Gegevens

Dit formulier werkt alleen met de nieuwste webbrowsers. Mocht het niet lukken om het formulier te versturen, stuur dan je gegevens naar [email protected].
Aanhef*
Naam*
MM slash DD slash JJJJ

Adres

Adres*

Betaling

Betaalwijze*
Indien u geen automatische incasso wilt, neem dan contact op met de ledenadministratie via [email protected]

Overige

Soort lidmaatschap*
Soort aandoening*
Hoe heb je onze patiëntenvereniging leren kennen?*