Websitegroep

Heeft u een tip voor een artikel of een idee voor deze website? Laat het ons weten!

e-mail de websitegroep

Nieuw! Alle patiŽnteninformatie in ťťn tool.

Gratis Android Apps en e-health voor Lupus en Sclerodermie. Voor patiŽnt, werkgever, hulpverleners e.a.

de tool met informatie over sclerodermie en lupus

Binnenkort een nieuwe website!

We werken aan een nieuwe, verbeterde website

Kijk voor meer informatie in de agenda:* Alle medische informatie op deze website is gecontroleerd door specialisten
* Artikelen op deze website mogen niet worden gekopieerd of gebruikt zonder
  voorafgaande toestemming  en bronvermelding.  


Welkom op de website van de NVLE: de Nationale Vereniging voor Lupus, APS, Sclerodermie en MCTD - dŤ informatieve site voor patiŽnten en andere belanghebbenden.

 

Op onze website vindt u zowel algemene als specifieke informatie over de NVLE en over de ziektebeelden Lupus, APS, Sclerodermie en MCTD.

Voor algemene vragen en/of lotgenotencontact kunt u de verschillende commissies benaderen, nl. de Lupus/APS commissie en de Sclerodermie/MCTD commissie. Als jongere kun je met je vragen en ervaringen terecht bij onze contactpersoon jongeren.

Recente artikelen en actueel nieuws over (ziekte-) specifieke onderwerpen en onderzoeken hebben we voor u uitgelicht in de rubriek Actueel.

Voor de leden

Als lid van de NVLE heeft u toegang tot het ledenportaal op de website. Daar kunt u medische vragen voorleggen aan de specialisten van Medische Adviesraad. Vragen betreffende sociale, juridische of fiscale zaken kunt u stellen aan de deskundigen op dat gebied. De algemene folders en brochures zijn voor leden kosteloos beschikbaar.

Tevens ontvangt u 4 x per jaar het blad NVLE Venster met daarin nuttige informatie, nieuws, columns en ontwikkelingen op medisch gebied. Via het ledengedeelte van de site heeft u de beschikking over alle (eerdere) nummers van Venster.

De regionale contactpersonen, de jongeren contactpersoon en de verschillende commissieleden zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden en/of een luisterend oor te bieden aan alle leden.

Er worden regelmatig regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd voor de leden. Voor de congressen die de NVLE organiseert krijgen leden een persoonlijke uitnodiging en voorrang op niet-leden.

 


             volg ons op facebook

 De NVLE wordt gesteund door: 

 

 Sponsors hebben geen invloed op de inhoud van de NVLE website